Πρόστιμα & Κυρώσεις του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας Κ.Φ.Δ. Ν. 5104/2024 - Ανάλυση και Ερμηνεία

Τιμή:50.00EUR
Προσθήκη στο καλάθι
Ημερομηνία κυκλοφορίας 19/06/2024, Σελίδες 452

Πρέπει να Αποκτήσετε Αυτό το Βιβλίο Γιατί Περιέχει:

1. Ολοκληρωμένη Ανάλυση του Νέου Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: Το βιβλίο προσφέρει μία εις βάθος ανάλυση του πρόσφατα ενημερωμένου Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (Ν. 5104/2024), συμπεριλαμβανομένων πρακτικών παραδειγμάτων και λεπτομερών εξηγήσεων των νέων ρυθμίσεων. Καλύπτει όλο το φάσμα των φορολογικών παραβάσεων και των αντίστοιχων κυρώσεων, παρέχοντας σαφήνεια σε σύνθετα θέματα όπως η υποβολή ανακριβών δηλώσεων, η παρεμπόδιση, η συνέργεια και τα εγκλήματα φοροδιαφυγής​​​​.

2. Πρακτικά Παραδείγματα και Μελέτες Περίπτωσης: Με 32 πρακτικά παραδείγματα, το βιβλίο δεν περιορίζεται μόνο στην επεξήγηση των νέων νόμων, αλλά δείχνει μέσα από ζωντανά παραδείγματα τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε στην καθημερινότητά σας ως λογιστές. Αυτή η προσέγγιση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις νέες διατάξεις και να τις εφαρμόσετε, σίγουροι ότι δεν κάνετε λάθος​​​​.

3. Συγκρίσεις με τον Προηγούμενο Κώδικα: Οι μοναδικές αναλύσεις που περιέχονται στο βιβλίο δίνουν τη δυνατότητα να εμβαθύνετε στο θέμα και η σύγκριση με τον παλαιό Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας θα λύσει πολλά προβλήματα σε επικείμενους ελέγχους. Αυτός ο οδηγός είναι ανεκτίμητος για την καθημερινή λειτουργία των λογιστικών γραφείων, των ελεγκτικών εταιρειών, καθώς και των λογιστηρίων επιχειρήσεων​​​​.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πολύτιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε σχετική φορολογική πρόκληση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτό το βιβλίο θα γίνει ο απαραίτητος σύμβουλός σας αντιμετώπισης των νέων προκλήσεων.

Σημείωμα του Εκδότη: Ο εκδότης Θάνος Αλαφογιάννης τονίζει τη σημαντικότητα του νέου αυτού βιβλίου ως εργαλείου για την αποφυγή προστίμων και την κατανόηση των νέων διατάξεων μέσα από πρακτικά παραδείγματα και συγκρίσεις με τον προηγούμενο Κώδικα​​.

ISBN: 978-618-86479-4-7