ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Τιμή:50.00EUR
Προσθήκη στο καλάθι
Ημερομηνία κυκλοφορίας 17/05/2023, Σελίδες 486

 

Παραθέτουμε επίσης στοιχεία Αστικού Δικαίου που επιτρέπουν την διαύγεια πάνω στους νομικούς όρους που αφορούν τις σχέσεις κτήσης ακινήτου και τους δικαιούχους αυτού βάσει νόμου.

Πιστεύοντας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την παράθεση και ανάλυση των αλλαγών, το κάναμε χρησιμοποιώντας πολλά παραδείγματα.

Εντάξαμε και ένα μικρό κεφάλαιο για την φορολογία διαμοιρασμού ακινήτων (τύπου Airbnb – Booking), τον νόμο για τις Γονικές Παροχές, όπως αυτός έχει διαμορφωθεί, αλλά και ανάλυση για την φορολογία κληρονομιών λόγω θανάτου.

Ενσωματώσαμε επίσης τις οδηγίες για τον υπολογισμό του φόρου κληρονομιάς που οφείλουν τα πρόσωπα της παρ. 3 του άρθρου 25 του κώδικα, όταν καθίστανται κληρονόμοι μετά από αποποίηση, όπως αναφέρει η εγκύκλιος 2033/12.05.2023 της ΑΑΔΕ.       

Θεωρούμε ότι είναι πολύτιμο βοήθημα για τους λογιστές που ασχολούνται με την φορολογία κεφαλαίου που επηρεάζει τους περισσότερους από τους πελάτες (οι στατιστικές λένε πως πάνω του 73% των φορολογουμένων διαθέτουν ένα η περισσότερα ακίνητα), αλλά και τους συμβολαιογράφους, δίνοντας πολλές απαντήσεις σε καίρια ζητήματα.

 

ISBN : 978-618-86479-1-6